Dit is onze werkwijze.

Fase A. Onderzoek

Introductie en oriënteren

Al onze projecten beginnen met de onderzoeksfase. Hierin luisteren we naar het probleem of de uitdaging van de klant. Die heeft bepaalde doelen of wensen waaraan wij hen aan kunnen helpen. Dit kan uiteenlopen tot een nieuwe website of een nieuw logo. Wij verdiepen ons in de doelgroep en houden het bedrijf centraal waar het voorstaat en wat hun onderscheid van hun concurrenten. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen luisteren, vragen en verdiepen wij ons in de visie van de klant.

Wanneer het project een social media campagne is, onderzoeken we wie de doelgroep van de klant is. Deze plaatsen we centraal en onderzoeken hoe ze kunnen interesseren in de klant.

 Fase A. onderzoek

Fase B. Ontwerp

Voorstellen en aanpassen

Zodra de wens van de klant bekend is, begint de ontwerpfase. Hierin staan alle deuren open voor ideeën en inspiratie. Niks is fout en alles is een kans om gebruikt te kunnen worden. Bij het ontwerp van een site worden er wireframes opgezet en bij het huisstijl ontwerp wordt er een styleboard opgezet.

Bij elke versie sturen we deze door aan de klant of het aan de wensen voldoet en passen het zo hier en daar aan zodat het tot een definitieve versie komen.

Fase B. ontwerp

Fase C. Realisatie

Gereed maken en perfectioneren

Wanneer tot slot het ontwerp is goedgekeurd door de klant gaat het project naar de laatste fase. Hierin wordt het ontwerp uitgewerkt en gerealiseert tot een werkend product of bruikbare stijl. Websites worden hier omgetoverd in een werkend systeem m.b.v. de programeertalen HTML, CSS & JS (Javascript). Optioneel kan er worden gekozen om de site te bouwen in een CMS als Wordpress of Webflow.

Bij SEO verbeteren we de code zodat de site beter scoort in Google en andere zoekmachines.

Fase C. realisatie